Nieuws

Fred van Luijk en Peter Spigt hebben afscheid genomen als bestuurslid van de Businessclub Vrienden van Verburch.

Beide heren waren vanaf het eerste uur begunstigers en bestuurslid.

Het bestuur heeft met een etentje Fred en Peter bedankt voor hun jaren lange inzet als vrijwilligers.

 


Bijdrage aan het Sportkamp Diep in Zee 2017 in Wanssum.

Al jaren gaat de handbal en de voetbal van Verburch op zomerkamp naar Wanssum.

Het is een supergezellig en sportief kamp en een ervaring waar alle kinderen jaren later nog op terug kijken. Dit jaar waren door de enthousiaste verhalen en ervaringen, maar liefst 5 tenten met sportieve jeugd, waarvan 3 tenten met voetbaljongens en 2 tenten met handbalmeisjes.

Net als voorgaande jaren heeft De Businessclub een bijdrage gedaan voor het Sportkamp 2017.

De eigen bijdrage van de begeleiders heeft de BC voor haar rekening genomen.

Deze vrijwilligers zijn bereid geweest een week vrij te nemen, zodat ze mee kunnen gaan om alles in goede banen te leiden. Zonder hen is dit kamp niet mogelijk.

Het bedankje dat wij hiervoor kregen was dit jaar wel heel bijzonder, namelijk een foto met een spandoek, waarop de Business Club wordt bedankt.


Wij hebben de volgende reacties van de Jeugdcommissie Verburch Tennis en Verburch Handbal ontvangen;

In onderstaande link een reactie van Verburch Tennis n.a.v. een donatie.

Goed werk dus!!

Verburch Tennis


 

Beste Businessclub ‘Vrienden van Verburch’,

Gedurende het seizoen 2014/2015 hebben wij met de financiële steun van de businessclub ‘Vrienden van Verburch” onze handbaljeugd kennis kunnen laten maken met een professionele loopscholing. Net als bij de voetbal hebben wij hiervoor Fit4Play ingeschakeld. Van onze jeugd hebben 8 teams (E2, E1, D3, D2, D1, C2, C1 en B3) tijdens de reguliere training aan de loopscholing deelgenomen. Na een periode van 20 weken hebben wij als Jeugdcommissie en Fit4Play geëvalueerd. Wij willen deze evaluatie graag met de businessclub delen.

Als gevolg van de loopscholing zien zowel wij als Jeugdcommissie als Fit4Play de volgende veranderingen:
– een betere lichaamshouding
– indraaien van het juiste been
– het goed neerzetten van de voeten
Bovenstaande veranderingen zorgen dat de meiden beter en sneller gaan lopen en minder kans hebben op blessures. Erg positief dus.

De Jeugdcommissie is blij met de vorderingen en willen graag volgend seizoen een vervolg geven aan de loopscholing. Herhaling is erg belangrijk. Samen met Johan Kuijsten van Fit4Play bespreken wij op welke wijze er evt voor volgend seizoen nog meer profijt van de loopscholing kan worden gerealiseerd. Hierover willen wij binnenkort een overleg met Johan inplannen. Wanneer wij een concreter plan hebben voor het inzetten van loopscholing in seizoen 2015/2016 wordt weer contact met de businessclub opgenomen.

Via deze weg willen wij de businessclub bedanken voor de financiële bijdrage en spreken wij de hoop uit dat wij ook volgend seizoen de middelen krijgen om de loopscholing voort te zetten.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie Verburch Handbal