10 JAAR BUSINESSCLUB VRIENDEN VAN VERBURCH

Vrijdag 2 november heeft de Businessclub haar 10 jarig bestaan gevierd bij Unicum Elzenhagen in Poeldijk. Om 17.00 uur werden de begunstigers met partners muzikaal ontvangen door Kees Toets.

 

 

Voorzitter Nico Barendse heette iedereen van harte welkom en vermeldde dat diezelfde dag het 61 ste lid Cees Advocaten zich had aangemeld. Het 60ste lid Rietbroek werd in het zonnetje gezet. Rietbroek heeft zich met deze aanmelding, 3 begunstigers per bedrijf. Dus niet alleen het 60ste lid, maar ook het enige bedrijf met 3 leden. En we hopen dat meerder begunstigers dit voorbeeld zullen volgen.

 

Nadat een ieder al diverse culinaire gerechten had genuttigd, kwam onze speciale gast Alphons de Wit voor de verkoop van een aantal kavels. De veilingmeester zorgde ervoor dat alle kavels werden verkocht. We feliciteren Jumbo Boere met beauty dag, Fysiotherapie Wouter de Kok met de kavel voor 2 uur rijden in een sportwagen naar keuze, Peter Jansen met de reis, overnachting en bezoek aan de wedstrijd Manchester United tegen Liverpool voor 2 personen, Ilimitado met de hotelovernachting voor 2 personen met diner en ontbijt en de topstuk van de avond, de verkoop van de naam van de kantine werd gewonnen door Bouwmeester aannemersbedrijf, Rietbroek en Jumbo Boere Poeldijk. Ilimitado sloot zich erbij aan om er een mooi rond bedrag van te maken.

Allen van harte gefeliciteerd en iedereen bedankt voor jullie deelname aan de kavel verkoop. En uiteraard Alphons de Wit die dit geheel goed onder de mensen wist te brengen en waarvoor hij uit handen van de voorzitter een goede fles oude jenever ontving. De opbrengst komt geheel ten goede van Verburch.

De avond werd voorgezet met gezellig samen zijn, dansen en heel veel netwerken.