Bedrijven bezoek Bouwmeester Aannemersbedrijf en Rietbroek op donderdag 17 mei 2018

Het 3e uitje van het jaar brachten we een bezoek aan de bedrijven van twee van onze businessclub leden John Bouwmeester van Bouwmeester Aannemersbedrijf, Installatietechniek en MeesterSchilders en van Peter en Rob Rietbroek van Rietbroek. Het eerste bezoek was een presentatie en een rondleiding door het bedrijf van John over zijn bedrijf, waarbij wij o.a. kregen te zien hoe het bedrijf de digitalisering van de ontvangen opdrachten omzetten in facturatie. Het bedrijf doet verbouwingen, renovaties aan woningen kantoren. Maar ook voor installatietechniek verrichten zij onderhoudswerkzaamheden aan woninginstallaties. Naast loodgieters , elektriciens zijn er ook schilders in dienst die naast de reguliere schilderwerken ook houtrenovaties doen.

Na het zien van dit mooie bedrijf en een goede presentatie gingen we met de bus naar de firma Rietbroek. Een bedrijf die twee afdelingen heeft. Glasbewassing en gevelonderhoud van grote panden met onder andere eigen hoogwerkers en daarnaast uiteraard alle overige schoonmaakdiensten.  We kregen een rondleiding en uiteraard de gelegenheid om in een hoogwerker plaats te nemen. Wederom goed om te zien waar onze leden zich dagelijks mee bezig houden.  Mooi bedrijf, goede presentatie.

Na al deze nieuwe blik op de bedrijven van onze businessclub leden was het tijd voor een versnapering. De bus bracht ons naar de Penthouse van de Haagse Toren. De Strijkijzer van Den Haag.  Bovenin hadden we niet alleen een mooi uitzicht over Den Haag, maar zorgde de kok ervoor dat onze honger gestild werd. Na het eten bracht de bus ons weer terug naar Verburch.